10 March 2013

Port Dickson Part 06 : BADEN BADEN BUNDLE

Baeeiiik Punya!


Wah wah wah... Hahahaha. Ni slogan untuk Baden Baden Bundle (slogan ea kita panggil). Lepas dinner, otw nak balik apartment, Iwan call tanya nak singgah Baden Baden Bundle tak. Ak on je. Dah kata holiday, takkanlah nak balik awal sangat kan. First time tau masuk kedai ni. Semua barang bundle. Nampak tersusun. Seronok nak cuci mata. Harga pun takdelah mahal. Kalau takat nak cari yang harga RM 5 dengan condition yang elok, boleh lagi la jumpa kat sini. Yang bestnya, dress, baju-baju pompuan banyak gak jual kat sini. Kira boleh memilih la. Belek punya belek, kami adalah beli barang sehelai dua kat sini. Kenangan dari PD maybe :)





Bundles are GOOD, Bundles are FUN, Bundles are TERRIFIC, For EVERYONE!

-Thanks for reading-





 

 

0 comments:

Post a Comment