12 March 2013

Allah Selamatkan Kamu

11.3.2013 - 50 Tahun Sudah

 

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan Sa'diah emakku...
Allah selamatkan kamu...

Semalam birthday ma yang ke-50. 50 tahun sudah kamu ye...hahahaha... Opening birthday celebration la kiranya kat dalam umah kami. Sambut kali ni simple je sebab dah berabeh duit g PD hari tuh. Hahahahaha... Kami beli je Red Velvet dari sepupu Mrs. Yan, Shuhaily On a.k.a kak long. Untuk 1kg kek = RM90. Maceh bersengkang mata buatkan kek yang tak muak dimakan ni ye... Pastu ada bli Pizza Hut sebab si empunya birthday ni asyik menyebut-nyebut nak Pizza. Huhuhuhuhu... Tu pun makan kat umah je. Panggil la tetamu jemputan... Si Along ngan Deqbal dua beradik nieh. Hujung bulan ni birthday Iwan lak. Adeyyy... Korek tabung jap....


Gambar ni jela mampu amik sebab bila dah dok kat umah pakaian pun memang tak leh blah la kan memasing...Hahahahaha...

Pape pun, ekhlas dari kami, semoga panjang umuq, mughah rezeki, sehat-sehat selalu dan semoga sentiasa di dalam lindungan-NYA.... Amin :)


p/s: Kualiti gambaq toksah tanya la ea... Sape suruh Mr. Aid maleh nak bwk turun kamera...hahahahahaha....


-Thanks for reading-

0 comments:

Post a Comment