06 March 2013

Port Dickson Part 02 : Matahari Pagi @ Pantai Bayu Beach Resort


Sweet-sweet


Pagi Sabtu dah menjelma. Sebelum ber'BBQ', Mr. Aid & Mrs. Yan ber’sweet-sweet’ dulu kat Pantai Bayu Beach tempat kami menginap. Sempat la amik gambar berdua-duaan. Tapi tak banyak pun yang sempat amik. Next time g boleh amik lagi.

Pantai ni boleh dikatakan privacy untuk hotel dan apartment Bayu Beach. Tapi tak tau la kalo ada gak orang luar yang masuk. Huhuhuhuhu… Tok BBQ hari ni kami tak buat kat pantai ni sebabnya arang pun tak beli lagi. Susah kalau ada barang yang tak cukup nanti.






-Thanks for reading-

2 comments:

Mrs.Shafiq said...

suke giler tgk gambo ko..cm PD tu cantik sgt..pdhal tettt...! hahaha..

Yan|Aid said...

Kannnnn... :) ak pun xsangka tetiba macam PD tuh cantik. Kalau tourist tgk mesti derang pn nak g...huhuhuhuhu :)

Post a Comment