21 June 2013

First World, Genting Highlands

Assalammualaikum...


Abeh je amik gambar kat Taman Bunga, ktorg terus ke First World. Excited nak amik gamba. Petang tuh nak ke 1st World jalan kaki je. Semput Kak Timah ooiiii... Tercungap-cungap da... Sampai je 1st World tengok bateri kamera macam nyawa-nyawa ikan sebab da banyak guna kat taman bunga. Ok takpe, esoknye ktorg plan nak g lagi sebab Mr. Aid memang nak g jupe dak ofis lama dia... Esoknye g, ktorg nek keta apek-apek teksi sapu tuh jer. Tak sanggup la mak nak menapak nak oiii...

Jom tengok gamba la... Malas nak taip... Boleh tak camtuh... Hohohoho... :)
 











  
-Thanks for reading-

0 comments:

Post a Comment