21 June 2013

Genting Highlands

Assalammualaikum...

Panasnye PJ nieh (tetibe sebab baru balik Genting kan)...Last weekend Mrs. Yan & Mr. Aid baru je nek Genting. Saja lepak-lepak sebab rasanya memang dah lame tak nek Genting. Last nek masa nak try keta lepas tuka break pad masa baru-baru kawen dulu. Fuh... Lame gak la...

Mrs. Yan lama dah booking umah rehat MBPJ dok kat Apartment Ria. Save cket. Takde plan nak masuk theme park pun. Saje nak rasa sejuk, pastuh amik-amik gamba, ingat kenangan, wah gitu...:) Da lama tak dating kan...

1st day kat Genting, petang tuh Mr. Aid ajak makan nasi kat kedai balai polis. Dulu masa Mr. Aid keje kat sini memang slalu gak makan nasi berlauk ni. Yang masak ni pun isteri-isteri polis ni gak. Sedap la nasi kerabu dia. Tapi hari Ahad tutup. Balai polis ni sebelah je ngan Apartment Ria. Tempat ktorg duduk.
Lepas makan, ktorg singgah Taman Bunga. Ramai gak orang lepak sini. Sejukkan... Derang saja duduk-duduk, feeling-feeling overseas gitu. Tapi tak besar sangat tempat dia. Kalo takat nak duduk release tension okla... :) 


 Ni lah kedai balai polis. Sedap sehh nasi kerabu dia.








 Nampak tak kabus dia macam mana... Feeling overseas jap...


 Dinner malam tuh ala-ala Italy okkaip... Hahahaha...

Ok, cukup 1 hari... Tunggu gambo-gambo dalam First World pulak yooo... :)

-Thanks for reading-


0 comments:

Post a Comment