23 June 2013

Amber Court, Genting Highlands

Assalammualaikum...

 

Korang penah dengar tak pasal apartment ni. Apartment ni jauh cket dari theme park. Jalan nak naik ke sini pun macam scary jer. Tapi sekarang da cantik kalo nak compare dengan dulu. Rasanya baru-baru ni je derang cat balik sebab bila search pasal Amber Court, semua cakap buruk. Mr. Aid pun cakap tempat ni buruk giler...

Banyak review pasal hotel ni. Kebanyakannya semua menjurus ke arah keseraman. Wohohohoho... Takut gak bila baca. Banyak baca yang dapat apartment ni sebab datang Genting nak bermalam, tapi hotel yang kat area theme park da penuh, so derang ikut apek-apek genting yang kata ada bilik kosong. Bila g, derang tengok Amber Court.

Kalo minat nak baca pasal Amber Court, korang boleh klik kat sini, sini, dan sini. Banyak la kalo korang try google. Tapi ada gak yang kata banyak kali tido kat sini tapi tak kena pape. Rezeki masing-masing kan... Hohohohoho...

 Jalan nak ke Amber Court. Bangunan terbengkalai ni nampak scary je.

 Amber Court yang dah di cat lepas tukar management.

 View First World Hotel dari Amber Court. Ada yang kata sesape yang dok kat 1st World pun kena kaco ngan hantu Amber Court...

Lupakan pasal hantu jap, meh kita amik gamba... :)

-Thanks for reading-



0 comments:

Post a Comment