14 April 2013

Nothing...

Hi Korang


Assalammualaikum...
Such an annoying tajuk...
Minggu yang memenatkan bagi kami. Mr. Aid g outstation seminggu. Mrs. Yan pulak berkursus untuk 3 hari.

Sepanjang seminggu Mr. Aid ditugaskan ke Kelantan, Terengganu dan Pahang. Mrs. Yan pulak 3 hari berkampung di Pulau Pinang untuk projek kerja yang baru.

Insya-Allah lepas ni akan ade post pasal makanan especially tok korang. Mungkin akan ade sedikit information pasal projek baru di tasik Petaling Jaya. Tapi amik masa sikit sebab penat mengemas dan basuh baju still tak hilang. Gambar kt kamera Mr. Aid pun tak tengok lagi.

Tok korang, just wanna wish gud nite, sleep tight, and huv a nice dream :)

-Thanks for reading-

4 comments:

Anonymous said...

oit puan sri,kemain pndek post.giler malas ni..ish2..eh,ad mse outing lg ye ^^

Yan|Aid said...

oit Anonymous :) buley jer outing. this week pun blh jgk...kalo org tuh tak balik Bandar Diraja la... :)
(Datin xnk appear name sbb takut Dato' tau ker...)

Anonymous said...

hewhewhew..tak2..dh promise dgn dri xnk blk(nawaitu nk duk umah study)hahaha..kelaut lah mek..hahahah

Yan|Aid said...

Lorhhhh...nak study apa kamoo... Huhuhuhuhu...

Post a Comment