04 April 2013

Coffee Shop @ Aeon Sunway Pyramid

Kopi Kaw


Assalammualaikum...

Entry kali ni Mrs. Yan nak bagitau pasal Coffee Shop @ Sunway Pyramid ni. Kalo sesape yang suka lepak kat food court Jusco lepas shopping-shopping, korang boleh la refresh balik dengan kopi kat kedai ni. Coffee Shop ni under Jusco Aeon. Kalo korang turun nak ke food court guna eskalator dari dalam Aeon, korang g menghala ke Old Town White Coffee. Tapi takyah masuk situ, korang tengok stall kecik yang kat luar tuh ada tulis Coffee Shop ok. Hahahahaha... Kopi dia memang pekat. Pastuh kalo korang g sana try coffee float. Memang terbaiklah. Korang tengok jela gambar kat bawah ni ea... :)  





Total harga untuk 2 cup RM5.95

 Nampak tak aiskrim dia sampai bawah

Must Try Coffee Float  RM2.80 je 1 cup


-Thanks for reading-




2 comments:

Anonymous said...

Da x de da coffee float since renovation.. sedih..

Yan|Aid said...

tu la... mse tgh renovation tu excited gler nak p kalo dia da bukak...tp ble da p frust sbb da x jual...

Post a Comment