23 April 2013

Hotel Sunway Seberang Jaya, Penang

Assalammualaikum...


Hari tuh Mrs. Yan ada janji nak update pasal Penang. 1st entry ni Mrs. Yan cite pasal hotel yang kami duduk. In case kalo korang tersesat kat Penang ke kan. Hahahaha... Kami duduk kat Sunway Hotel Seberang Jaya. Masa kami datang derang tengah buat renovation tok lobby. Ada yang kata kami dapat half price sebab datang time tuh. Taktau la... Hohohohoho... :) Dah la dekat dengan shopping mall. Apa-apa pasal Sunway Hotel ni korang boleh search kat sini.

Meh tengok gambar kat bawah nieh :)











Lepas check in, kami ada taklimat sikit pasal tujuan kami ke Penang dan projek yang kemungkinan derang nak buat kat tasik Petaling Jaya. Masing-masing buat muka lapar sebab kami tak amik lunch kat hotel ni. Berdondang sayang perut nieh. Sadisssss okkaip... Kena tunggu minum petang...






Malam tuh pulak kami menggila cari mee udang. Hebat sampai sesat-barat dibuatnya. Tapi kena tunggu next entry la ek... hahahahaha...

-Thanks for reading-





0 comments:

Post a Comment