19 August 2013

Gambar Raya Part I

Assalammualaikum...


Selamat berhari raya lagi untuk korang semua... Hari ni macam nak letak la sebahagian gambar raya hari tuh... Dah berkepam dah dalam pc ni hah... So, takde ayat panjang berjela la sebab gambar yang Part I ni pun agak panjang... Tok hari ni kita post gambar family je dulu ye sedare-sedare. Sebelum beraya umah Mr. Aid, ktorang bergambar dulu dengan family Mrs. Yan. Lepas tuh, family Mrs. Yan balik kampung, baru lah ktorang ke umah family Mr. Aid. Tapi raya kali ni derang nak jumpa sedara-mara semua kat umah Busu.


   Family Mrs. Yan. Berapa kerat je kan...

Family Mr. Aid.. Cer kira berapa ganda dari family Mrs. Yan... Hohohoho...

Family Mr. Aid dengan sedare-sedare

Family makcik
 

Family kak long
 
Family kak ngah & kak lang
 
Family Abang Ery

 Abang Mamat, Abang Daus, Amin, Tipah, Kak Shidah
 
Bala tentera - Anak buah
Hohohoho...

Tu jela gambar family untuk hari raya pertama. Nak gambar raya yang lain kena tunggu Gambar Raya Part II la pulak ye... Abad bila nak update tuh Wallahua'lam...
 
-Thanks for reading-


0 comments:

Post a Comment