05 September 2015

Wood And Steel Cafe, Kota Damansara

Assalammualaikum...

Hehehehe... Belum pape lagi da gelak... okkaip, Kelmarin (2.9.2015) Mrs. Yan dengan Mr. Aid pi Wood and Steel. Dah lama mengidam nak pi sini tapi al-kesah yang menyebabkan boleh terpegi (nak kata bezday pun bukan, nak kata sambut anniversary pun bukan...) tu sebab siang tu Mrs. Yan nak pi Pejabat Tanah Daerah Petaling kat Persiaran Atmosfera, lalu lah Sungai Buloh, otw nak sampai tu nampak Wood and Steel tapi cawangan sana la... Lagi besar dari kat Kota Damansara. Ditambah lak tetibe mood ni swing tetibe, emosi ala-ala terganggu dek kerana beberapa perkara, terus whatsapp Mr. Aid nak makan kat Wood and Steel gak malam nieh... Hahahaha... Gittewww...

Nak dijadikan cerita, bezday Mr. Aid 12.9.2015, so cakap ngan dia kira kita celebrate bezday in advance la ye tahun ni... Order je pape (Huntommm tak)... So, tahun ni Mr. Aid untung gilerrrr sebab dah sambut bezday in advance, dan bakal ada belated bezday tok dia... Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... :)

Okkaip, dinner tu ktorang pegi Wood and Steel Kota Damansara, dekat cket ngan umah, sebelum tuh p singgah Ikea semata-mata nak beli bateri. Ok, rasa macam poyo giler kena beratur panjang semata-mata nak beli bateri... Aisehhhhh... Satu penyiksaan tau bila pegi Ikea tapi tak dapat makan rib. Cisss...

Ok, lepas beli bateri, ktorang pun terus ke Wood and Steel Kota Damansara seperti yang dinyatakan di atas sebentar tadi :)

Wood and Steel yooo...

Deco-deco & kami

Deco-deco & kami

Deco-deco

Deco-deco

Deco-deco

Deco-deco

Deco-deco

Deco-deco

Deco-deco

Deco-deco

Deco-deco

Deco-deco

Deco-deco

Latte (RM10), The Geisha (RM10) & Menu

Coney Dog (RM13)

Tempura Butter Cream Linguine (RM21)

Latte

Stuffed Chicken (RM25)

Brownies (RM12) & Ice Cream (RM2)

Craving enough awok-awok semua??? Hahahaha... Sila-sila la lepak sini okkaip... :) Lagi satu, kalo korang berminat ngan furniture kat kedai ni, korang boleh beli tau... Tanya je harga berapa...

Alamat Wood and Steel :
33G, Jln PJU 5/20E, 
The Strand, 
Kota Damansara, 
47810 Petaling Jaya, 
Selangor 

Opening Hours: 9.00am – 11.00pm, closed on Monday

Telefon:03-6151 8081
-Thanks for reading-

0 comments:

Post a Comment