25 September 2015

Kopi XOXO

Assalammualaikum...

Kopi & XOXO korang :) Kisah ni jadi sebelum puasa hari tu... Mrs. Yan and budak food hunter, bakal bini orang, Ms. Nisa, ktorang tetibe teringin nak makan apa yang best sebelum puasa ni ek... Gitu la konon-konon cite dia :) Pastu tetibe Ms. Nisa tau Nora Danish si chumell bukak cafe (dia bukan boleh kalo dengar retis bukak cafe ke, retis makan kat cafe tu ke, mesti dia pun nak fefeeling retis... Hahahahaha)... Kami pun dengan semangat kesukanan, pi la ke Bangsar, menerjah Cafe Nora Danish - Kopi & XOXO.


 Pi cashier, layan diri ye.

 Rasa gambar ni dah ok kan.. Tapi sebenarnye tak...

 Ni baru perfect (Tak dapat masuk muka, masuk tangan pun jadi lah)
Ms. Nisa a.k.a bakal bini orang

 Bubur Betty, RM14.90

 Ice Chocolate, RM12.00, Ice Kopi xoxo with Jelly MR7.90


 Cheesy Beef Burger, RM18.90


 Brownies, RM6.00, Ice Cream Goreng, RM6.90

Balik ktorang check in dulu kat Pullman Bangsar... Ok tak... Mrs. Yan tipu, ktorang sesat sebenarnye :)

Makanan dia best... Beef Burger tu sedap, set bubur tu pun sedap... So, kalo korang nak datang sini, korang boleh bukak Google Map takpun Street View ni. Mrs. Yan dah link tok pi Kopi & XOXO... Korang masuk kat jalan mati sebelum Petronas tu. Baik tak kittew :) Kalo dah hebat jalan kat Bangsar, kat bawah ni Mrs. Yan bagi alamat :

Kopi & XOXO,
No. 3, Jalan Riong,
Off Jalan Maarof,
Bangsar, 59100 Kuala Lumpur.

Waktu Buka : 12.30 tengahari -9.30 malam (Isnin tutup)

Disebabkan kerakusan heksaited nak try bubur betty, ktorang tak amik pun gambar kedai. Huhuhu & xoxo :)

-Thanks for reading-

2 comments:

saya budak biasa said...

Wauuu..kopi yoyo xde?��

Yan|Aid said...

Aiyakkkk... Kalo kopi yoyo nnt pening la kita... Asik kena pusing je :)

Post a Comment