21 September 2014

Golden Roof Hotel, Ipoh Perak

21 September 2014
Assalammualaikum...

Entry kali nieh Mrs. Yan nak sambung cerita our journey ke Lost World Tambun. Kalo sebelum ni Mrs. Yan da cite pasal makan kat Thailand de' Seafood ngan Restaurant Sister Lai Kitchen. Setelah sekian lama... Akhirnya... Hahahahaha... Timbul gak kerajinan yang selama ni Mrs. Yan tunggu tok update blog... Kau ghaserrrr... Hikhikhikhik...

Lepas me'lena'kan diri kat umah Dayah, mengenyangkan perut kat Restaurant Sister Lai Kitchen, ktorg pun terus gerak ke Ipoh... Lost World dah menggelitik tunggu ktorg datang... Kekekeke :)

Sampai je Ipoh, ktorg terus check-in dulu kat Golden Roof Hotel, Ipoh nieh...  Hotel nieh kat kawasan shop lot baru. Parking pun banyak kosong lagi dan disebabkan baru, bilik ktorang pun selesa... Ktorang amik bilik Superior Suite tapi tak direct deal ngan hotel. Ktorang biasa amik dari Agoda. Banyak lagi web yang ade servis macam agoda nieh. Sekarang pun ade Trivago yang boleh compare harga mana paling murah antara servis yang macam Agoda tuh... Korang paham tak ape yang Mrs. Yan cuba nak bagitau nieh sebenarnye... :)

Kalo nak tau bilik lain yang ade korang klik sini ok.









Cantikkan bilik dia... Kira selesa la untuk bajet hotel. Tapi dia takde wardrobe. Just ada hanger je. Jarak dari hotel nak ke Lost World pun lebih kurang 15 minit macam tuh je. Kat bawah ni alamat hotel kalo korang nak g okkaip :)


GOLDEN ROOF HOTEL SDN BHD 金瓦酒店

No.2, Jalan Ampang Baru 6A, Pusat Perdagangan Ampang Baru, 
31350 Ipoh, Perak.
Tel : +6 05 312 8588
Email : enquire@goldenroofhotel.com 


-Thanks for reading-

0 comments:

Post a Comment