21 July 2014

Sister Lai Kitchen, Teluk Intan

Assalammualaikum...

Lepas kekenyangan makan kat Restoran Thailand De' Seafood malam tadi, kami terus balik ke umah Dayah... Tido 1 malam kat umah chumell dia. So, untuk brunch (breakfast + lunch) Dayah dah plan nak bawak ktorang makan kat Sister Lai Kitchen Teluk Intan, restoran cina. Tak caya??? Meh tengok gamba kat bawah ni :)

Sebelum g brunch, amik gambar dlu :)






Amacam korang... nak try tak kalo datang sini...

Masa kami datang tuh, kami order ;
- Fish Fillet Baked with Cheese
- Chicken Chop Baked with Cheese
- Teriyaki Chicken with Rice
- Semilo
- Air longan
- Cappucino Blended ( kalo tak silap la )

Yang kiri skali ni la Semilo

Chicken Chop, Teriyaki, Fish Fillet



Owner kedai, bukan ktorang ea... yang kat belakang kami ngan auntie yang kat cashier tuh.

Overall makanan dia sedap... Owner kedai ni pun ramah je. Dah la malam tadi Dayah Belanja, brunch ni Nazrol lak belanja, murah betul rezeki kitorang... TQ korang... :) Ramai orang Melayu makan kat sini. Kalo korang nak makan, better buat reservation dulu takpun jangan datang time lunch okkaip...

Ok, ni alamat Sister Lai Kitchen ye :

No. 3311,
Jalan Sekolah,
36000 Teluk Intan,
Perak.

No. Tel: 012 - 515 1208

Buka dari pukul 10.30 pagi - 6.30 petang ( Isnin tutup)

Kalo nk proper direction, boleh la contact no kat atas tuh... Mrs. Yan pun orang bawak. Tapi dia dekat dengan The Store la... Deret kedai belakang The Store kalo tak silap... Kalo datang Teluk Anson, jangan lupa try ye :)

-Thanks for reading-





 



0 comments:

Post a Comment