07 November 2013

Inspitari 2013 : Part i

7 November 2013
 
Assalammualaikum...

Dek kerana terlalu lama nak menunggu pilih gambo, Mrs. Yan dengan ini men'decide' untuk mengeluarkan Inspitari 2013 : Part i. Adoyaiii... Dah basi da cerita ni sebenarnye. Hari kejadian adalah 5 Oktober 2013 tapi kau lihatlah dunia... Baru hari ni terhegeh-hegeh nak post entry... Ok, tahun ni ktorang skali lagi meng'alert'kan diri untuk rebut tiket Inspitari 2013. Tahun lepas punya Inspitari pun boleh terbayang-bayang lagi macam mana seronoknya... Tahun ni tempat still lagi kat Dewan Auditorium DBKL tapinya masa jer dah berganjak dari 8.00 malam ke 8.30 malam. Sebelum tarikh amik tiket Mrs. Yan da call urusetia tok kompomkan boleh amik tiket sampai pukul berapa... Pada hari kejadian untuk mengambil tiket, maka kami laki bini pun berempitanlah menaiki tenggiling Mr. Aid menuju ke Dewan Auditorium DBKL untuk mengambil tiket... Naseb baik tak hujan deknon... Kalo tak kena benti tepi jalan cari daun pisang... Bermemori sangat tau... Huisshhh.. Tak kerlass langsung...

Ok, merapu lagi... Kat bawah ni antara gambar yang sempat dipilih ok...

 Bangunan DBKL, Jalan Raja Laut





 Kat atas ni senarai kumpulan penari yang perform malam tuh.

 Opening yang selalu ditunggu-tunggu











Ok, cukuplah setakat tuh dulu ea... Nak tengok gamba lagi kena tunggu Inspitari 2013 : Part ii pulak... (Dalam ati kalo boleh nak mengalahkan cite Harry Porter yang ber'part-part' tuh)... Jadinya, bawak-bawaklah bersabar okkaip... :)

-Thanks for reading-



0 comments:

Post a Comment