09 October 2013

Malaysia vs Singapura : 3-2

Assalammualaikum...

Lama tak berkunjung, then hari ni Mrs. Yan nak letak gambar sekitar Pesta Bola merebut Piala Sultan Selangor (The Sultan of Selangor's Cup) pada 28.9.2013 hari tuh kat Stadium Shah Alam. Pegi ni pun sebab dapat tiket free... Kekekeke... Masa ni Mrs. Yan g ngan dak ofis Mr. Aid ngan adik Mrs. Yan, Iwan. Tok pengetahuan korang, ni first time tau Mrs. Yan tengok bola live. Kesian tak... Bukan apa, biasalah kehidupan orang yang sentiasa 'sebok' memang macam ni... Ni kalo tak sebab free nieh, memang tak tau abad bila la Mrs. Yan masuk stadium... Dulu masuk stadium sebab kawad je... Wahahaha...




Sape slalu g stadium mesti penah jumpa mamat nieh kan... Orang panggil Brader Brown... Dak Taman Medan nieh... Promote cket...




Sebelum game mula, Iwan cakap, ko jangan tengok bola macam tengok cite hantu tau kak, macam Ain... Wahahaha... Mrs. Yan dulu layan gak tengok bola... Time skolah la... Tapi suka tengok Malaysia jela... Abersea ni Kak Tijah tak layan. Tapi bila dok asrama, dah malas nak buat semua da... Termasuk dok ngadap bola...


Selangor menang 3-2... Syabbas beteyyy...

Posing kemenangan cket sebelum balik... Abeh hilang suara merdu Mrs. Yan... Macam mana la kalo kena rasuk... Tengok bola pun macam orang tak sedar diri... Hahahaha... Papepun best la... Kalo dapat tiket free lagi kan bagus... Sebelum balik umah, boleh lak derang pekena nasi pepagi buta... Tanjat lemak dalam perut...

Majulah sukan untuk negara walaupuun Mrs. Yan tak berapa nak layan sukan-sukan nieh... Huhuhuhu...

-Thanks for reading-

0 comments:

Post a Comment