22 November 2015

Grafa Cafe @ SS 15 Subang

Assalammualaikum...

Grafa Cafe - Okkaip, ni second time ktorg pi sini... Best best best... Next time datang sini nak makan nasi goreng ngan bihun goreng... :)

But, first of all, Mrs. Yan nak letak gamba yang super epic... Taraaaa... :)
 
Epic tak gambo nieh... teringat bila guna kamera kodak, senyum, posing beria, bila cuci, aisehhhhh... :p


 Menu

 Pn Nora & Pn-to-be Nisa


Affogato & Kedondong

 Mee Hoon Goreng Tomato Cili Api - Beef... Nampak macam bese, tapi best... Memang nak repeat lepas ni... Ni Puan-to-be punya...


 Nasi Goreng Hom Mali - Beef... Ni Pn Nora punya... Sambal cili dia sedap kot... Yang air tu Coklat Avocado Mrs. Yan yang punyerrrr :)

 Muka serius, 1 2 3 snap... Muka Puan Nora tuh memang serius tu... Kalo senyum sampai telinga... Wahahaha...

 Creamy Salted Egg Pasta - Seafood, ni Mrs. Yan punya... Tapi tetibe tekak melayu... Nak derang punya gak...

 Portion dia memang sangat mengenyangkan.


 Senyumlah... Senyum selebar mungkin andai itu dapat menguatkan kita dengan masalah yang ada :)

 Bil :)

Memang nampak macam mahal, tapi tempat ni best nak lepak-lepak... Kitorang kalo pi hari Jumaat time rehat. Maybe sebab tu ktorang rasa relax je makan sambil gosip-gosip kat sini :) Orang tak ramai kan...

Ok, kalo nak pi, boleh tengok alamat kat bawah:

Grafa @ SS15 Subang,

55, SS15/4B, Subang Jaya.

Buka setiap hari : 12.00 tengahari - 1.00 pagi

Tel: 03-5611-7600

 -Thanks for reading-


0 comments:

Post a Comment