05 May 2015

Post Pertama 2015

Wehuuuuu.....

Ehem ehem...

Assalammualaikum...

Saja nak try skill tulis kat blog. Takut da lupa cara je. Al maklum la da lama sangat kan tak update... Ni serius lama... Masuk blog ni pun da terbatuk-batuk... banyak nouu habuk nye... Cite sebenarnye, lepas pindah umah ni, kitorang tak pasang-pasang internet lagi. ABN Access ni takmo pasang ke kt area umah Mrs. Yan nieh... Box ngan kabel da ada lama dah... Nak pasang UNIFI tuh macam 'berbaloi' sangat rasanya... Nak pakai data mobile internet kang rugi... Nak pakai internet kat ofis lak sekarang ni macam tak sempat nak godek-godek tenet sangat... Busy sangat ke macam mana pun tak tau la... Ker macam mana cite sekarang nieh... Takpe, akan diusahakan nanti macam mana.. Tempat makan pun dah banyak yang ktorang p... Sampai da lupa cite pasal makanan tu dah pun... wink wink wink :) Oppsss, gambo pengantin pun banyak lagi tak update. Mr Aid tu pun maleh baq ang nak update gambo pengantin kat fb page SnappySmoothie... Cett betullah...

Papepun, tok entry pertama tahun 2015, kami dari SnappySmoothie mengucapkan Selamat Tahun Baru 2015. Semoga tahun baru memberi sinar dan semangat baru dalam perjalanan hidup kita semua... Amin... ( Sila terima kenyataan ye, kita anggap jela bulan Mei ni adalah bulan pertama dalam 2015)

with love,
Mrs. Yan SnappySmoothie



0 comments:

Post a Comment