17 February 2014

Nasi Kukus Ilham Famous, Mutiara Damansara

Assalammualaikum...

Nasi Kukus ILHAM Famous, Mutiara Damansara ni dekat dengan rumah lama ofismate Mrs. Yan... Sape lagi kalo tak si budak kecik Ms. Nisa a.k.a Achik Eicha.

 Belum pape lagi da nampak orang beratur panjang. Time ni around 12.30 tengahari

 3 easy steps here;
1. Take your meal
2. Take your drink
3. Pay

 Still orang ramai tengah beratur

 Nasi kukus, RM6.00. JJCM pun penah datang kat sini


 Nasi dia simple je; nasi kukus yang dalam bekas bertengkek-tengkek tuh, ayam goreng rempah, ada arca nenas, kuah kari, sambal bilis ngan sambal belacan. Kalo beli pulak keropok yang dalam plastik tuh makan ngan nasi lagi umpphhh...

 Deretan air. Prasan tak brader yang ikat air tuh macam muka Bobo... Sayang apa khabar denganmu... Di sini ku merindukan kamu... lalalala~~~

Siap ada paper sendiri lagi. Sori takde lak gambar nasi yaang Mrs. Yan tapau sebab gambar tuh corrupt.  Cisssss...

Ilham Nasi Kukus @ Mutiara Damansara
No.7,jalan PJU 7/16,
Mutiara Damansara,
47800 Petaling Jaya.

013-966 2525. 

Dibuka setiap hari dari 11.30 pagi hingga 10 malam.

-Thanks for reading-
 
 

0 comments:

Post a Comment